Få nemt, enkelt - og helt uforpligtende, lånetilbud fra op til 18 banker, med bare én ansøgning via Kredit24. Vi giver dig straks et overblik over dine muligheder, så du kan sammenligne og vælge det bedste tilbud.

Vi indhenter tilbud til dig fra mere end 18 banker, så som:

Se straks dine lånemuligheder

Sammenlign lån
helt enkelt.

Image Image Image Image Image Image Image
Få nemt, enkelt - og helt uforpligtende, lånetilbud fra op til 18 banker, med bare én ansøgning via Kredit24. Vi giver dig straks et overblik over dine muligheder, så du kan sammenligne og vælge det bedste tilbud.
Image Image Image Image Image Image

Vi indhenter tilbud til dig fra mere end 18 banker, så som:

Sådan virker Kredit24

Indtast dine oplysninger i skemaet - og få automatisk tilbud fra op til 18 banker. Det er selvfølgelig helt uforpligtende!

Ansøg nemt

Vælg dit lån

Vores system finder straks & automatisk dine nye lånetilbud, som du kan sammenligne fra op til 18 banker.
Vælg selv det lån der passer til dine behov. Du kan frit gå videre med dit lånetilbud med hurtig udbetaling.

Sammenlign

Vi har gjort låneprocessen meget lettere for dig. Før skulle du besøge flere banker eller bede om tilbud online, hvilket var besværligt. Nu kan du ansøge om lån hos adskillige banker på én gang ved at udfylde blot én ansøgning på Kredit24. Vi indhenter herefter op til 18 lånetilbud fra forskellige banker for dig, og du modtager dem alle inden for 24 timer. Derefter kan du vælge det bedste tilbud. Find markedets billigste lån nemt og hurtigt hos Kredit24.

Den nemme vej til et nyt lån

Sammenlign og vælg det bedste

Uanset formålet med din låneansøgning, er det afgørende at sammenligne priserne for, at sikre dig det mest fordelagtige lånetilbud og til den rigtige pris. Kredit24 tilbyder en bekvem og enkel måde, at sammenligne lån og vælge det optimale tilbud. Ved blot at indsende én ansøgning, kan du modtage adskillige lånetilbud fra vores samarbejdspartnere, hvilket giver dig mulighed for at vælge det mest fordelagtige lånetilbud, der passer præcist til dit behov. Helt enkelt!
Image Image

Vi sammenligner lånetilbud fra:

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
På Kredit24 sammenligner vi din låneansøgning blandt hele 18 banker, hvilket gør det muligt for dig at finde det bedste tilbud med blot én ansøgning. Det er en helt uforpligtende, enkel og nem proces hos os.

Få dit lånetilbud fra 18 banker

Frihed til at vælge, det rigtige lån

Lån til ferie

Lån til bil

Lån til bolig

Lån til båd

Image Image Image Image
Find det perfekte lån, der matcher din situation hos Kredit24. Vi tilbyder dig de bedste lånetilbud og vilkår ved at gennemsøge lånemarkedet for dig. Lendo fungerer som en sammenligningstjeneste for lån, der giver dig et klart overblik over dine låne muligheder. Det er lige så nemt som at søge efter de billigste flybilletter gennem en sammenligningstjeneste. Og det bedste af det hele er, at det er gratis og uden forpligtelser at ansøge om penge gennem Kredit24.

Den nemme vej til et nyt lån

Du er sikkert bekendt med at sammenligne priser, når det handler om køb af elektronik og andre forbrugsvarer. Men det er ikke alle, der er klar over, at det samme princip kan anvendes på lån. Mange begrænser sig til det lån, der tilbydes af deres traditionelle bank. Dog er der faktisk mange låneudbydere, der tilbyder konkurrencedygtige priser på lån. Så hvorfor nøjes, når du kan sammenligne lån og få det bedste tilbud?
  • En låneansøgning og tilbud fra op til 18 banker.
  • Frihed til at vælge, det lån der matcher dine behov.
  • Sammenlign nemt lånebeløb, vilkår og ÅOP.
  • Gratis & helt uforpligtende at ansøge et lån.
Image
Sådan gør du det nemt at sammenligne lån: Når du kigger på forskellige lån, kan det virke overvældende med alle de tal, der er involveret. Men hvad skal du egentlig fokusere på for at finde det billigste lån?

Sådan sammenligner du lån

Løbetid: Længden af lånet (den tid det tager at tilbagebetale det) påvirker i høj grad lånets pris. Jo længere løbetid, jo lavere er de månedlige afdrag, men husk, at du betaler renter for at låne pengene. Jo længere du har lånet, jo flere renter ender du med at betale.
ÅOP: ÅOP eller Årlige Omkostninger i Procent er et vigtigt tal, der viser dig, hvad det koster at låne penge. ÅOP inkluderer alle omkostninger forbundet med lånet. Alle låneudbydere er forpligtede til at oplyse ÅOP, så du altid kan bruge dette tal til at sammenligne lån. Men vær opmærksom på at tjekke, om løbetiden og lånebeløbet er ens for de lån, du sammenligner. ÅOP'en kan være vildledende, hvis tallene varierer.
Etableringsomkostninger: De fleste låneudbydere har etableringsomkostninger i forbindelse med oprettelsen af et lån. Dette indebærer et engangsbeløb, der ofte dækker administrative opgaver. Især ved mindre lån kan etableringsomkostninger udgøre den største del af de samlede låneomkostninger.

Hvem kan ansøge lån?

Det er afgørende, at du kan opfylde de standardkrav, som låneudbyderen fastsætter. Her er nogle af de mest almindelige krav og betingelser hos låneudbyderne:

  • Du skal være fyldt minium 18 år.
  • Du skal være dansk statsborger.
  • Du skal være bosiddende i Danmark.
  • Du skal have en fast indkomst.
  • Du må ikke være registreret i RKI & lign.

Derudover bliver din individuelle rente også bestemt ud fra din kreditværdighed.

Jo bedre kreditvurdering du opnår, des bedre vil din tilbudte rente også være. Ofte vil du kunne blive tilbudt den laveste rentesats, som vises på låneudbyderens låneeksempel.

Et lån har mange faktorer, der påvirker prisen. Nogle af disse faktorer bestemmer du selv, mens andre fastsættes af låneudbyderen. I denne guide vil vi kort gennemgå, hvad du skal være opmærksom på. Ønsker du at dykke dybere ned i emnet, kan du læse vores artikel om sammenligning af lån.

Copyright © 2024 - Kredit24.dk

Alle rettigheder forbeholdes.


Kredit24 udbydes af Monedero

Lånetyper

Låneformål

Ressourcer

Image Image

Copyright © 2024 - Kredit24.dk. Alle rettigheder forbeholdes.

Kredit24 udbydes af Monedero