▶︎▶︎▶︎

Udfyld din email og modtag de bedste lån fra P5.dk

Betingelser

Vilkår og betingelser for nyhedsbrev og konkurrencer fra P5.dk

Samtykkeerklæring

Ved tilmelding til nyhedsbrev, gives et aktivt samtykke til, at P5.dk og LåneKredit.dk må sende e-mails, sms'er, mms'er, push-beskeder samt lignende meddelelser, vedrørende følgende emner:

- Forbrugslån
- Privatlån
- Kreditkort
- Kredit
- Afbetaling
- Afdragslån
- Billån
- Boliglån
- Prioritetslån
- Banklån
- Andelsboliglån
- Bankkonti
- Pantebrevslån
- Afbetalingsordninger
- Kontantlån
- Kassekredit
- finansiel rådgivning
- Konkurrencer

Du accepterer at modtage kommunikation via både e-mail og SMS, samlet op til ni gange ugentligt.

Kommunikationen fra P5.dk henviser til 3. parts hjemmesider, som udbyder overstående emner, tilbud, rådgivning og/eller produkter.

Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes enkelt og gebyrfrit i alle meddelelser.Generelle vilkår og betingelser for nyhedsbrev

Tilbagekaldelse af samtykke.

Du kan til enhver tid afmelde dig vores elektroniske kommunikation via links i de enkelte e-mails og SMS’er ved at følge afmeldingsinstruktionerne i de meddelelser, som du modtager fra os, eller kontakte kundeservice for afmelding. Det er naturligvis enkelt og gebyrfrit, at tilbagekalde sit samtykke.Datapolitik.

Du accepterer, at P5.dk behandler dine personoplysninger afgivet i forbindelse med tilmelding til modtagelse af elektronisk i henhold til denne datapolitik og i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning. Hvis du ikke kan acceptere dette, skal du undlade at give os dit samtykke til elektroniske kommunikation med P5.dk.

Evt. ændringer til vores datapolitik vil blive offentliggjort på P5.dk.Personoplysninger og sikkerhed

Personoplysningerne lagres og administreres af tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på P5.dk’s vegne i henhold til denne Datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata. Vi opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste formål ovenfor. 

Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, skal du skrive til os på adressen: P5.dk, Skindergade 15, 1159 København K.

Vi har i overensstemmelse med persondatalovens regler truffet de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at dine personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab. Vi opbevarer personoplysninger på vores egen eller en af vore forretningspartneres sikre servere.Konkurrencebetingelser

Generelle vilkår for deltagelse i konkurrencer der udbydes af P5.dk

Vinderen kontaktes direkte via SMS eller på E-mail ved konkurrencens ophør. Ved deltagelse i konkurrencen giver du samtykke til, at de indtastede personoplysninger registreres og opbevares af P5.dk. Du modtager jf. betingelserne for samtykkeerklæring, nyhedsbrev fra P5.dk indeholdende finansielle services, konkurrencer og generel information.

Dine oplysninger videregives ikke til tredjepart uden dit aktive samtykke. Vinderen udvælges ved tilfældig lodtrækning.

Ved deltagelse accepterer du P5.dk til hver en tid gældende konkurrencebetingelser.

Ansatte hos P5.dk og personer i deres husstande, kan ikke deltage i konkurrencen.

Den officielle udbyder af konkurrencen er: P5.dk, Skindergade 15, 1159 København K.

© 2024 - Kontaktoplysninger - Cookie- & Privatlivspolitik - Kviklån - Budgetskema